Gáspár Ferenc: Ördögvér és vámpírangyal

Gáspár Ferenc könyve: Ördögvér és vámpírangyal | könyv borító

“Gáspár Ferenc a méltán nagy sikerű és a Magyar Napló 2007-es regénypályázatán különdíjat nyert kisregénye, a hol szürreális, hol abszurd humorral telített Ördögvér mellé most olyan – eddig kötetben még meg nem jelent – novellákat illesztett, amelyek mind napvilágot láttak vagy hagyományos -, vagy online irodalmi lapokban. Ilyen a címben szereplő Vámpírangyal is, m…

A Ördögvér és vámpírangyal című könyv egy 2018-ban megjelent, 200 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Gáspár Ferenc írt és a Coldwell adja ki a 9786155156397 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gáspár Ferenc: Ördögvér és vámpírangyal egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gáspár Ferenc további könyvei

Coldwell kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

200 oldalas könyvek

9786155156397 ISBN-számú könyvek

Összes könyv