Gellérfi Gergő: Autósport évkönyv 2016

Gellérfi Gergő, Bethlen Tamás könyve: Autósport évkönyv 2016 | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Az autósport rendkívül összetett világ: különféle szakágak sokasága, versenysorozatok tömkelege gondoskodik arról, hogy rajongói hétvégéről hétvégére találjanak maguknak elfoglaltságot, legyen szó egy párkörös WTCC-s összecsapásról, egy hatórás hosszútávú versenyről Silverstone-ban, vagy egy háromnapos rali-világbajnoki fordulóról Ausztráliában. A Száguld…

A Autósport évkönyv 2016 című könyv egy 2016-ban megjelent, 208 oldalból álló, Autó-motor, Sport kategóriájú könyv, melyet Bethlen Tamás, Gellérfi Gergő írt és a Beta Press Kft. adja ki a 9772416286163 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bethlen Tamás, Gellérfi Gergő: Autósport évkönyv 2016 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bethlen Tamás, Gellérfi Gergő: Autósport évkönyv 2016 PDF, Autósport évkönyv 2016 PDF letöltés, Bethlen Tamás, Gellérfi Gergő: Autósport évkönyv 2016 ePUB, Autósport évkönyv 2016 ePUB letöltés, Bethlen Tamás, Gellérfi Gergő: Autósport évkönyv 2016 Mobi, Autósport évkönyv 2016 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bethlen Tamás, Gellérfi Gergő további könyvei

Beta Press Kft. kiadó további könyvei

Autó-motor, Sport kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

208 oldalas könyvek

9772416286163 ISBN-számú könyvek

Összes könyv