Gendur Zsolt: Árnyékunkon átlépve

Gendur Zsolt könyve: Árnyékunkon átlépve | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

Tisztelt Olvasó. A könyv, melyet most kezében tart, önmagában nem csoda. Ön a csoda, mert – velem együtt – embernek született, s mert a Földön mi emberek vagyunk a legértékesebbek. Bár életünk, ha úgy tetszik, sorsunk sokszor nehéz, az nem azt jelenti, hogy ne lennénk képesek fordítani rajta. Sorsunk előre meg volna írva? Nem tudom, de ha mégis így lenne, abban az estben i…

A Árnyékunkon átlépve című könyv egy 2018-ban megjelent, 188 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Gendur Zsolt írt és a GARBO KÖNYVKIADÓ KFT. adja ki a 9786155696435 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gendur Zsolt: Árnyékunkon átlépve egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gendur Zsolt: Árnyékunkon átlépve PDF, Árnyékunkon átlépve PDF letöltés, Gendur Zsolt: Árnyékunkon átlépve ePUB, Árnyékunkon átlépve ePUB letöltés, Gendur Zsolt: Árnyékunkon átlépve Mobi, Árnyékunkon átlépve Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gendur Zsolt további könyvei

GARBO KÖNYVKIADÓ KFT. kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

188 oldalas könyvek

9786155696435 ISBN-számú könyvek

Összes könyv