Gévai Csilla: Amíg kirándulunk

Gévai Csilla könyve: Amíg kirándulunk | könyv borító

A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya telje­sült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar “olvasni tanulok”-sorozatot építünk. A Pagony legkiválóbb szerzői írnak a sorozatban: Berg Judit és Finy Petra után most Gévai Csilla folytatja az Amíg utazunkban már megismert és megszeretett gyerekek, Panni …

A Amíg kirándulunk című könyv egy 2016-ban megjelent, 49 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Gévai Csilla írt és a Pozsonyi Pagony adja ki a 9789634101727 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gévai Csilla: Amíg kirándulunk egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gévai Csilla: Amíg kirándulunk PDF, Amíg kirándulunk PDF letöltés, Gévai Csilla: Amíg kirándulunk ePUB, Amíg kirándulunk ePUB letöltés, Gévai Csilla: Amíg kirándulunk Mobi, Amíg kirándulunk Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gévai Csilla további könyvei

Pozsonyi Pagony kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

49 oldalas könyvek

9789634101727 ISBN-számú könyvek

Összes könyv