Giles Andreae: A táncoló zsiráf

Giles Andreae könyve: A táncoló zsiráf | könyv borító

Zsizsi, a nyakigláb zsiráf nem tud táncolni. Szegény minden évben retteg a nagy Dzsungeltánctól. Egy szép holdfényes éjszakán aztán rájön, hogy csak meg kell találnia a saját ritmusát.A szeretetre méltó zsiráf története több mint húsz éve a gyerekek kedvence, s a mai napig a nemzetközi sikerlisták élén áll.

A A táncoló zsiráf című könyv egy 2018-ban megjelent, 32 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Giles Andreae írt és a Central Médiacsoport Zrt. adja ki a 9789633412787 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Giles Andreae: A táncoló zsiráf egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Giles Andreae: A táncoló zsiráf PDF, A táncoló zsiráf PDF letöltés, Giles Andreae: A táncoló zsiráf ePUB, A táncoló zsiráf ePUB letöltés, Giles Andreae: A táncoló zsiráf Mobi, A táncoló zsiráf Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Giles Andreae további könyvei

Central Médiacsoport Zrt. kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789633412787 ISBN-számú könyvek

Összes könyv