Gilles-Maria Valet: Megérteni? Büntetni? – Dac vagy engedelmesség?

Gilles-Maria Valet könyve: Megérteni? Büntetni? - Dac vagy engedelmesség? | könyv borító

A büntetés: egy rémisztő lehetőség. Hirtelen felindulásból lekevert pofon, megfontolt, de túl szigorú büntetés vagy válasz nélkül hagyott kihágások. A nevelés nem szükségszerűen jár szankciók alkalmazásával, néha viszont szükség van a büntetésre, hogy a gyermek megértse, ha hibázott, és elsajátíthassa az együttélés szabályait. Giller-Marie Valet a mindennapo…

A Megérteni? Büntetni? – Dac vagy engedelmesség? című könyv egy 2016-ban megjelent, 240 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés, Pszichológia, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Gilles-Maria Valet írt és a Saxum Kiadó adja ki a 9789632482583 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gilles-Maria Valet: Megérteni? Büntetni? – Dac vagy engedelmesség? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gilles-Maria Valet: Megérteni? Büntetni? – Dac vagy engedelmesség? PDF, Megérteni? Büntetni? – Dac vagy engedelmesség? PDF letöltés, Gilles-Maria Valet: Megérteni? Büntetni? – Dac vagy engedelmesség? ePUB, Megérteni? Büntetni? – Dac vagy engedelmesség? ePUB letöltés, Gilles-Maria Valet: Megérteni? Büntetni? – Dac vagy engedelmesség? Mobi, Megérteni? Büntetni? – Dac vagy engedelmesség? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gilles-Maria Valet további könyvei

Saxum Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés, Pszichológia, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9789632482583 ISBN-számú könyvek

Összes könyv