Glósz József: Kölesd

Glósz József könyve: Kölesd | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A sorozat kötetei a történelmi Magyarország területén ma is élő magyar és nemzetiségi falvak múltját és jelenét mutatják be; helytörténeti feldolgozási módszert követve, gazdag illusztrációs anyaggal. Kiadását a Balsay István elnökletével működő szerkesztőbizottság gondozza, a sorozat főszerkesztője Kosáry Domokos akadémikus. A kötetek 2000 január és 2001 au…

A Kölesd című könyv egy 2000-ban megjelent, 210 oldalból álló, Irodalom, Irodalomtörténet kategóriájú könyv, melyet Glósz József írt és a Száz Magyar Falu Könyvesház adja ki a 9789639287174 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Glósz József: Kölesd egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Glósz József: Kölesd PDF, Kölesd PDF letöltés, Glósz József: Kölesd ePUB, Kölesd ePUB letöltés, Glósz József: Kölesd Mobi, Kölesd Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Glósz József további könyvei

Száz Magyar Falu Könyvesház kiadó további könyvei

Irodalom, Irodalomtörténet kategóriájú könyvek

2000-ban megjelent könyvek

210 oldalas könyvek

9789639287174 ISBN-számú könyvek

Összes könyv