Gömör-Tornai-karszt és Cserehát turistakalauz 1:40 000 – Településismertetőkkel

könyve: Gömör-Tornai-karszt és Cserehát turistakalauz 1:40 000 - Településismertetőkkel | könyv borító

A kiadvány a szlovák-magyar határvidéken húzódó, földrajzilag egységes, páratlan látnivalókban gazdag mészkőhegyvidékre kalauzol. A kötet a karsztvidék legszebb pontjaira kínál részletes túraleírásokat gyalogosoknak, autósoknak és kerékpárosoknak egyaránt, továbbá fényképes településismertetőket, szálláslehetőségeket és egyéb hasznos információkat közö…

A Gömör-Tornai-karszt és Cserehát turistakalauz 1:40 000 – Településismertetőkkel című könyv egy 2006-ban megjelent, 160 oldalból álló, Megyetérképek, régiók, Turista, kerékpáros, Térképek, atlaszok, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet írt és a Cartographia Kiadó adja ki a 9789633531440 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Gömör-Tornai-karszt és Cserehát turistakalauz 1:40 000 – Településismertetőkkel egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Gömör-Tornai-karszt és Cserehát turistakalauz 1:40 000 – Településismertetőkkel PDF, Gömör-Tornai-karszt és Cserehát turistakalauz 1:40 000 – Településismertetőkkel PDF letöltés, : Gömör-Tornai-karszt és Cserehát turistakalauz 1:40 000 – Településismertetőkkel ePUB, Gömör-Tornai-karszt és Cserehát turistakalauz 1:40 000 – Településismertetőkkel ePUB letöltés, : Gömör-Tornai-karszt és Cserehát turistakalauz 1:40 000 – Településismertetőkkel Mobi, Gömör-Tornai-karszt és Cserehát turistakalauz 1:40 000 – Településismertetőkkel Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Cartographia Kiadó kiadó további könyvei

Megyetérképek, régiók, Turista, kerékpáros, Térképek, atlaszok, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9789633531440 ISBN-számú könyvek

Összes könyv