Görres: Házasság és magány

Görres, Ida Friederike könyve: Házasság és magány | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

fölbonthatatlanság, más szóval a hűség van előtérben. “Mi az, hogy fölbonthatatlan? Hogyan menekülhet az ember, ha minden összetörik, vagy legalábbis úgy tűnik, hogy összetört?” – kérdezik sokan. De ugyanígy nem lehet meg nem hallani az akaratuk ellenére magányosan élők panaszát. “Miért nem találok társat? Talán túl igényes vagyok, kevéssé vonzó, túlzottan gátl…

A Házasság és magány című könyv egy 2014-ban megjelent, 360 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Görres, Ida Friederike írt és a Kairosz Kiadó adja ki a 9789636627133 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Görres, Ida Friederike: Házasság és magány egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Görres, Ida Friederike: Házasság és magány PDF, Házasság és magány PDF letöltés, Görres, Ida Friederike: Házasság és magány ePUB, Házasság és magány ePUB letöltés, Görres, Ida Friederike: Házasság és magány Mobi, Házasság és magány Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Görres, Ida Friederike további könyvei

Kairosz Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

360 oldalas könyvek

9789636627133 ISBN-számú könyvek

Összes könyv