Guy Winch: Hogyan gyógyítsunk meg egy összetört szívet? – TEB Books 16.

Guy Winch könyve: Hogyan gyógyítsunk meg egy összetört szívet? - TEB Books 16. | könyv borító

“Az igazi szívfájdalom összetéveszthetetlen – semmi nem tud ilyen heves kínokat okozni, és képes ennyire átvenni az uralmat a testünk és az elménk fölött. Ilyenkor nem tudunk másra gondolni. Semmilyen más érzelemnek nem jut már hely. Semmi más nem érdekel minket.”Mindenki megérti, hogy rendkívül nehéz túljutnunk egy közeli hozzátartozónk halálán vagy a válásunkon. …

A Hogyan gyógyítsunk meg egy összetört szívet? – TEB Books 16. című könyv egy 2019-ban megjelent, 141 oldalból álló, Személyiségpszichológia, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet Guy Winch írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633045961 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Guy Winch: Hogyan gyógyítsunk meg egy összetört szívet? – TEB Books 16. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Guy Winch: Hogyan gyógyítsunk meg egy összetört szívet? – TEB Books 16. PDF, Hogyan gyógyítsunk meg egy összetört szívet? – TEB Books 16. PDF letöltés, Guy Winch: Hogyan gyógyítsunk meg egy összetört szívet? – TEB Books 16. ePUB, Hogyan gyógyítsunk meg egy összetört szívet? – TEB Books 16. ePUB letöltés, Guy Winch: Hogyan gyógyítsunk meg egy összetört szívet? – TEB Books 16. Mobi, Hogyan gyógyítsunk meg egy összetört szívet? – TEB Books 16. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Guy Winch további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Személyiségpszichológia, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

141 oldalas könyvek

9789633045961 ISBN-számú könyvek

Összes könyv