Haklik Norbert: A Tallin-Zágráb-Bukarest tengely – Kritikák kortárs világirodalomról

Haklik Norbert könyve: A Tallin-Zágráb-Bukarest tengely - Kritikák kortárs világirodalomról | könyv borító

“Haklik Norbert, író, kritikus. Szépprózát gimnazista kora óta publikál, az utóbbi években bőséggel közöl recenziókat is, különös figyelmet fordítva a szomszédos népek kortárs iro-dalmára. Eddig Móricz Zsigmond-ösztöndíjjal, Hajnóczy Péter-ösztöndíjjal, Greve-díjjal ismerték el, mindemellett elnyerte a Kortárs 2015-ös kritika pályázatának első díját, 2016-…

A A Tallin-Zágráb-Bukarest tengely – Kritikák kortárs világirodalomról című könyv egy Orpheusz Kiadó-ban megjelent, 172 oldalból álló, Irodalom Irodalomtörténet Magyar irodalom Tanulmányok, műelemzések, Kritikák kategóriájú könyv, melyet Haklik Norbert írt és a Orpheusz Kiadó adja ki a 9786155886027 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Haklik Norbert: A Tallin-Zágráb-Bukarest tengely – Kritikák kortárs világirodalomról egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Haklik Norbert: A Tallin-Zágráb-Bukarest tengely – Kritikák kortárs világirodalomról PDF, A Tallin-Zágráb-Bukarest tengely – Kritikák kortárs világirodalomról PDF letöltés, Haklik Norbert: A Tallin-Zágráb-Bukarest tengely – Kritikák kortárs világirodalomról ePUB, A Tallin-Zágráb-Bukarest tengely – Kritikák kortárs világirodalomról ePUB letöltés, Haklik Norbert: A Tallin-Zágráb-Bukarest tengely – Kritikák kortárs világirodalomról Mobi, A Tallin-Zágráb-Bukarest tengely – Kritikák kortárs világirodalomról Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Haklik Norbert további könyvei

Orpheusz Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Irodalomtörténet Magyar irodalom Tanulmányok, műelemzések, Kritikák kategóriájú könyvek

Orpheusz Kiadó-ban megjelent könyvek

172 oldalas könyvek

9786155886027 ISBN-számú könyvek

Összes könyv