Hakon Ovreas: Barni, a szuperhős

Hakon Ovreas könyve: Barni, a szuperhős | könyv borító

“Nappal Arnold, azaz Arni egyszerűen csak Arni. De ha lemegy a nap, átváltozik Barnivá, a szuperhőssé, aki nem fél senkitől és semmitől. Éjjelente felveszi a Barni-jelmezt, kezébe szorítja nagyapa zsebóráját, és ecsetjével meg egy vödör barna festékkel hőstetteket hajt végre. Például lefesti a fakunyhóját leromboló nagyfiúk biciklijét. Közben össze-összetalálkozi…

A Barni, a szuperhős című könyv egy 2017-ban megjelent, 136 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Hakon Ovreas írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789632447124 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hakon Ovreas: Barni, a szuperhős egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hakon Ovreas: Barni, a szuperhős PDF, Barni, a szuperhős PDF letöltés, Hakon Ovreas: Barni, a szuperhős ePUB, Barni, a szuperhős ePUB letöltés, Hakon Ovreas: Barni, a szuperhős Mobi, Barni, a szuperhős Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hakon Ovreas további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

136 oldalas könyvek

9789632447124 ISBN-számú könyvek

Összes könyv