Hankó Béla: Székely lovak

Hankó Béla könyve: Székely lovak | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A Székelyföldön kitenyésztett lovakat mutatja be a szerző munkájában. A lótenyésztés történetével és a fajták sokrétűségével találkozik az olvasó. A székelyek milyen lovakat használtak a történelmük során. Érdekes ismertetés a lófajták és lótörténet köréből.

A Székely lovak című könyv egy 2014-ban megjelent, 61 oldalból álló, Sport, Vadászat kategóriájú könyv, melyet Hankó Béla írt és a Hermit Könyvkiadó Bt. adja ki a 9786155496004 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hankó Béla: Székely lovak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hankó Béla: Székely lovak PDF, Székely lovak PDF letöltés, Hankó Béla: Székely lovak ePUB, Székely lovak ePUB letöltés, Hankó Béla: Székely lovak Mobi, Székely lovak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hankó Béla további könyvei

Hermit Könyvkiadó Bt. kiadó további könyvei

Sport, Vadászat kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

61 oldalas könyvek

9786155496004 ISBN-számú könyvek

Összes könyv