Hans Christian Andresen: A hókirálynő – KLASSZIKUSOK KISEBBEKNEK

Hans Christian Andresen könyve: A hókirálynő - KLASSZIKUSOK KISEBBEKNEK | könyv borító

Andersen immár klasszikussá vált meséjét ezúttal átdolgozott, gazdagon illusztrált formában veheti kézbe az olvasó. Gerda és Kai elválaszthatatlan barátok. Egy gonosz varázslat hatalmába keríti Kait, akinek a szíve megdermed, jéggé válik, és így a Hókirálynő magával ragadja és elviszi a kastélyába. Vajon megtalálja-e a barátját Gerda, és megmenti-e őt?

A A hókirálynő – KLASSZIKUSOK KISEBBEKNEK című könyv egy 2007-ban megjelent, 80 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Klasszikus mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Hans Christian Andresen írt és a Ciceró Könyvstúdió Kft. adja ki a 9789635396160 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hans Christian Andresen: A hókirálynő – KLASSZIKUSOK KISEBBEKNEK egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hans Christian Andresen: A hókirálynő – KLASSZIKUSOK KISEBBEKNEK PDF, A hókirálynő – KLASSZIKUSOK KISEBBEKNEK PDF letöltés, Hans Christian Andresen: A hókirálynő – KLASSZIKUSOK KISEBBEKNEK ePUB, A hókirálynő – KLASSZIKUSOK KISEBBEKNEK ePUB letöltés, Hans Christian Andresen: A hókirálynő – KLASSZIKUSOK KISEBBEKNEK Mobi, A hókirálynő – KLASSZIKUSOK KISEBBEKNEK Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hans Christian Andresen további könyvei

Ciceró Könyvstúdió Kft. kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Klasszikus mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9789635396160 ISBN-számú könyvek

Összes könyv