Hargitai György: Indiai konyha

Hargitai György könyve: Indiai konyha | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Az indiai konyha gazdag és fűszeres fogásait az egész világon ismerik és szeretik. A hatalmas ország különböző területeinek más-más karakterű, hagyomá-nyos ételei a sok száz év alatt egész Indiát bejárták, így jöhetett létre ez a sokszínű és gazdag konyha. Ételeire leginkább a hihetetlenül sok fűszer jellemző, amivel egyáltalán nem spórolnak, az egzotikus-kül…

A Indiai konyha című könyv egy 2001-ban megjelent, 96 oldalból álló, Gasztronómia Szakácskönyvek, Nemzetközi konyha kategóriájú könyv, melyet Hargitai György írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789639237752 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hargitai György: Indiai konyha egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hargitai György: Indiai konyha PDF, Indiai konyha PDF letöltés, Hargitai György: Indiai konyha ePUB, Indiai konyha ePUB letöltés, Hargitai György: Indiai konyha Mobi, Indiai konyha Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hargitai György további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Gasztronómia Szakácskönyvek, Nemzetközi konyha kategóriájú könyvek

2001-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789639237752 ISBN-számú könyvek

Összes könyv