Harriet Dyer: Mondj nemet a műanyagra! – 101 egyszerű ötlet műanyag helyett

Harriet Dyer könyve: Mondj nemet a műanyagra! - 101 egyszerű ötlet műanyag helyett | könyv borító

Te is szeretnél tenni valamit a környezetedért? Egyszerűbb lesz, mint gondolnád! Ma már közismert tény, hogy a környezetünkben felhalmozódó műanyaghulladék ökológiai katasztrófával fenyeget. De változtathatunk-e a kialakult helyzeten anélkül, hogy gyökeresen átalakítanánk az életmódunkat? Természetesen! Ez a kis könyv 101 egyszerű, könnyen megvalósítható ötlete…

A Mondj nemet a műanyagra! – 101 egyszerű ötlet műanyag helyett című könyv egy 2019-ban megjelent, 128 oldalból álló, Környezetvédelem, ökológia, Természettudomány Biológia kategóriájú könyv, melyet Harriet Dyer írt és a Central Könyvek adja ki a 9789633246702 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Harriet Dyer: Mondj nemet a műanyagra! – 101 egyszerű ötlet műanyag helyett egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Harriet Dyer: Mondj nemet a műanyagra! – 101 egyszerű ötlet műanyag helyett PDF, Mondj nemet a műanyagra! – 101 egyszerű ötlet műanyag helyett PDF letöltés, Harriet Dyer: Mondj nemet a műanyagra! – 101 egyszerű ötlet műanyag helyett ePUB, Mondj nemet a műanyagra! – 101 egyszerű ötlet műanyag helyett ePUB letöltés, Harriet Dyer: Mondj nemet a műanyagra! – 101 egyszerű ötlet műanyag helyett Mobi, Mondj nemet a műanyagra! – 101 egyszerű ötlet műanyag helyett Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Harriet Dyer további könyvei

Central Könyvek kiadó további könyvei

Környezetvédelem, ökológia, Természettudomány Biológia kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789633246702 ISBN-számú könyvek

Összes könyv