Harsányi László: Edzéstudomány

Harsányi László könyve: Edzéstudomány | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A kötet a sportbeli felkészüléssel és a testi-lelki egészség érdekében végzett edzéssel foglalkozik. Az Edzéstudomány cím azt hivatott jelezni, hogy a korszerű gyakorlati tapasztalatok mellett e tárgykörben is egyre nagyobb teret hódítanak a tudományos kutatási eredmények. Szerkezete több területen is eltér a korábbi edzésmódszertani szakkönyvekétől. Egyrészt két,…

A Edzéstudomány című könyv egy 2016-ban megjelent, 528 oldalból álló, Sport, Testépítés kategóriájú könyv, melyet Harsányi László írt és a Dialóg Campus adja ki a 9786155376887 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Harsányi László: Edzéstudomány egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Harsányi László: Edzéstudomány PDF, Edzéstudomány PDF letöltés, Harsányi László: Edzéstudomány ePUB, Edzéstudomány ePUB letöltés, Harsányi László: Edzéstudomány Mobi, Edzéstudomány Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Harsányi László további könyvei

Dialóg Campus kiadó további könyvei

Sport, Testépítés kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

528 oldalas könyvek

9786155376887 ISBN-számú könyvek

Összes könyv