Hartmut Kasten: Hogyan válnak felnőtté a gyerekek? – A serdülő és az ifjúkor

Hartmut Kasten könyve: Hogyan válnak felnőtté a gyerekek? - A serdülő és az ifjúkor | könyv borító

“Kis gyerek kis gond – nagy gyerek nagy gond!” Így vígasztalódik sok szülő, ha a pubertás miatt a gyerekkel kapcsolatos problémák kiéleződnek. Képzés és hivatásválasztás, barátságok és az első szerelem – visszavonulások és tiltakozások egész sora fejezi ki a fiatalok szükségleteit és vágyait. Hartmut Kasten pszichológus és pedagógus, könyvében felsorolja a serdül…

A Hogyan válnak felnőtté a gyerekek? – A serdülő és az ifjúkor című könyv egy Akkord Kiadó-ban megjelent, 232 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Hartmut Kasten írt és a Akkord Kiadó adja ki a 9789639429307 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hartmut Kasten: Hogyan válnak felnőtté a gyerekek? – A serdülő és az ifjúkor egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hartmut Kasten: Hogyan válnak felnőtté a gyerekek? – A serdülő és az ifjúkor PDF, Hogyan válnak felnőtté a gyerekek? – A serdülő és az ifjúkor PDF letöltés, Hartmut Kasten: Hogyan válnak felnőtté a gyerekek? – A serdülő és az ifjúkor ePUB, Hogyan válnak felnőtté a gyerekek? – A serdülő és az ifjúkor ePUB letöltés, Hartmut Kasten: Hogyan válnak felnőtté a gyerekek? – A serdülő és az ifjúkor Mobi, Hogyan válnak felnőtté a gyerekek? – A serdülő és az ifjúkor Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hartmut Kasten további könyvei

Akkord Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

Akkord Kiadó-ban megjelent könyvek

232 oldalas könyvek

9789639429307 ISBN-számú könyvek

Összes könyv