Hegyi Iván: Világszámok

Hegyi Iván könyve: Világszámok | könyv borító

Író:

Kiadó:

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Vitatható tizenegyes!Nem vitatható tízes.Mert azok, akik e kiadvány főszereplői, kivétel nélkül 10-es mezben játszottak-játszanak. Tizenegy extraklasszis labdarúgó sorakozik a Világszámok című kötetben, amely egy sorozat kezdeti darabja. A kiadó (Sprint) és a szerző (Hegyi Iván) nem meri állítani, hogy a közre adott tizenegy minden idők legjobbja, azt viszont bátorkodik…

A Világszámok című könyv egy 2018-ban megjelent, 128 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Hegyi Iván írt és a Sprint adja ki a 9786158099721 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hegyi Iván: Világszámok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hegyi Iván: Világszámok PDF, Világszámok PDF letöltés, Hegyi Iván: Világszámok ePUB, Világszámok ePUB letöltés, Hegyi Iván: Világszámok Mobi, Világszámok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hegyi Iván további könyvei

Sprint kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9786158099721 ISBN-számú könyvek

Összes könyv