Heinrich Beltz: A metszés zsebkönyve

Heinrich Beltz, Gerd Großmann, Heiko Hübscher, Helmut Pirc könyve: A metszés zsebkönyve | könyv borító

A könyv 456 oldalon, több száz színes fényképpel, szemléletes rajzokkal és világos, tömör leírásokkal mutatja be a különböző kerti növények metszésének szabályait, gyakorlatát. Ezek alapján könnyen elsajátítható a szakszerű és helyes metszés, amelynek köszönhetően élvezhetjük gyümölcsfáink gazdag termését, gyönyörködhetünk kertünk dúsan virágzó és…

A A metszés zsebkönyve című könyv egy 2019-ban megjelent, 456 oldalból álló, Kert és lakás, Kertépítés, kerti munkák, Növény és kert kategóriájú könyv, melyet Gerd Großmann, Heiko Hübscher, Heinrich Beltz, Helmut Pirc írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632785578 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gerd Großmann, Heiko Hübscher, Heinrich Beltz, Helmut Pirc: A metszés zsebkönyve egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gerd Großmann, Heiko Hübscher, Heinrich Beltz, Helmut Pirc: A metszés zsebkönyve PDF, A metszés zsebkönyve PDF letöltés, Gerd Großmann, Heiko Hübscher, Heinrich Beltz, Helmut Pirc: A metszés zsebkönyve ePUB, A metszés zsebkönyve ePUB letöltés, Gerd Großmann, Heiko Hübscher, Heinrich Beltz, Helmut Pirc: A metszés zsebkönyve Mobi, A metszés zsebkönyve Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gerd Großmann, Heiko Hübscher, Heinrich Beltz, Helmut Pirc további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Kert és lakás, Kertépítés, kerti munkák, Növény és kert kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

456 oldalas könyvek

9789632785578 ISBN-számú könyvek

Összes könyv