Hetyei László: Az FC Barcelona 21. századi sztárjai

Hetyei László könyve: Az FC Barcelona 21. századi sztárjai | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A spanyol első osztályú bajnokság, spanyolul Primera División, hivatalos elnevezését a szponzoráló bankról kapta: La Liga Santander. A 21. században tizennyolc bajnoki év fejeződött be Spanyolországban. Négy klub osztozott a bajnoki címeken: az Atlético Madrid egy, a Valencia kettő, a Real Madrid hat, a Barcelona kilenc alkalommal végzett az élen.Egy jó csapathoz elsősorban…

A Az FC Barcelona 21. századi sztárjai című könyv egy 2018-ban megjelent, 176 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Hetyei László írt és a Aposztróf Kiadó adja ki a 9786155604805 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hetyei László: Az FC Barcelona 21. századi sztárjai egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hetyei László: Az FC Barcelona 21. századi sztárjai PDF, Az FC Barcelona 21. századi sztárjai PDF letöltés, Hetyei László: Az FC Barcelona 21. századi sztárjai ePUB, Az FC Barcelona 21. századi sztárjai ePUB letöltés, Hetyei László: Az FC Barcelona 21. századi sztárjai Mobi, Az FC Barcelona 21. századi sztárjai Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hetyei László további könyvei

Aposztróf Kiadó kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

176 oldalas könyvek

9786155604805 ISBN-számú könyvek

Összes könyv