Hetyei László: Magyarok a labdarúgó-Európa-bajnokságokon

Hetyei László könyve: Magyarok a labdarúgó-Európa-bajnokságokon | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

1964: bronzérem, 1972: negyedik hely, 2016: ?A magyar labdarúgó-válogatott harmadik alkalommal szerepel az Európa-bajnokság végső küzdelmeiben. Negyvennégy évet kellett erre várni a szurkolóknak, ezért nem véletlen, hogy hatalmas az érdeklődés a nemzeti csapatunk franciaországi mérkőzései iránt.A szerző a magyar válogatott eddigi Európa-bajnoki szerepléseit veszi számb…

A Magyarok a labdarúgó-Európa-bajnokságokon című könyv egy 2016-ban megjelent, 208 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Hetyei László írt és a Aposztróf Kiadó adja ki a 9786155604133 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hetyei László: Magyarok a labdarúgó-Európa-bajnokságokon egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hetyei László: Magyarok a labdarúgó-Európa-bajnokságokon PDF, Magyarok a labdarúgó-Európa-bajnokságokon PDF letöltés, Hetyei László: Magyarok a labdarúgó-Európa-bajnokságokon ePUB, Magyarok a labdarúgó-Európa-bajnokságokon ePUB letöltés, Hetyei László: Magyarok a labdarúgó-Európa-bajnokságokon Mobi, Magyarok a labdarúgó-Európa-bajnokságokon Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hetyei László további könyvei

Aposztróf Kiadó kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

208 oldalas könyvek

9786155604133 ISBN-számú könyvek

Összes könyv