Holczer József: A Windows Vista használata

Holczer József könyve: A Windows Vista használata | könyv borító

A Windows Vistában egyaránt hangsúlyt kap a biztonság, a szórakoztatás és a stabilitás. Már a telepítésnél is jelentős újdonságot találunk. Nincsenek különböző telepítőkészleteket tartalmazó DVD-k, hanem a termékkulcs dönti el, hogy milyen változat fog gépünkre kerülni. A felhasználói felület tekintetében szintén jelentős újdonságokkal találkozhatunk. A Wind…

A A Windows Vista használata című könyv egy 2007-ban megjelent, 144 oldalból álló, Főiskola, egyetem, Informatika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Holczer József írt és a Jedlik Oktatási Stúdió Bt. adja ki a 9789638700087 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Holczer József: A Windows Vista használata egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Holczer József: A Windows Vista használata PDF, A Windows Vista használata PDF letöltés, Holczer József: A Windows Vista használata ePUB, A Windows Vista használata ePUB letöltés, Holczer József: A Windows Vista használata Mobi, A Windows Vista használata Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Holczer József további könyvei

Jedlik Oktatási Stúdió Bt. kiadó további könyvei

Főiskola, egyetem, Informatika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789638700087 ISBN-számú könyvek

Összes könyv