Holden Rose: Leonardo lovag

Holden Rose könyve: Leonardo lovag | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Leonardo lovag…vagy ahogy anyu hívja: Levente, egy nemes küldetést teljesít.Főleg hétvégén áll szolgálatba, amikor nem kell suliba menni.Elfeledett kincseket kutat fel, szörnyek hadait küldi melegebb éghajlatra, és közben mindenkinek segít, aki rászorul.Semmi sem állhat az útjába, mert ilyenek a lovagok!Bátrak, büszkék és szemfülesek.Legalábbis ebédig, majd ebéd utá…

A Leonardo lovag című könyv egy 2017-ban megjelent, 112 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Holden Rose írt és a Főnix Könyvműhely adja ki a 9786155632570 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Holden Rose: Leonardo lovag egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Holden Rose: Leonardo lovag PDF, Leonardo lovag PDF letöltés, Holden Rose: Leonardo lovag ePUB, Leonardo lovag ePUB letöltés, Holden Rose: Leonardo lovag Mobi, Leonardo lovag Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Holden Rose további könyvei

Főnix Könyvműhely kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

112 oldalas könyvek

9786155632570 ISBN-számú könyvek

Összes könyv