Horia Ursu: Bécs ostroma

Horia Ursu könyve: Bécs ostroma | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Bécstől keletre, Bukaresttől nyugatra, egy erdélyi kisvárosban, Végaknán vagyunk, ahol a Monarchia visszhangjai lassan elhalnak a rendszerváltás utáni átmeneti korszak tipikus alakjainak lelkében és életében. 1995 decemberének végén, a szocializmusból kapitalizmusba botladozó korszak határán az emberek már nyugodtan elmehetnek és el is mennek, a visszatérők és maradók …

A Bécs ostroma című könyv egy 2017-ban megjelent, 429 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Történelmi kategóriájú könyv, melyet Horia Ursu írt és a Noran Libro Kiadó adja ki a 9786155667428 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Horia Ursu: Bécs ostroma egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Horia Ursu: Bécs ostroma PDF, Bécs ostroma PDF letöltés, Horia Ursu: Bécs ostroma ePUB, Bécs ostroma ePUB letöltés, Horia Ursu: Bécs ostroma Mobi, Bécs ostroma Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Horia Ursu további könyvei

Noran Libro Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Történelmi kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

429 oldalas könyvek

9786155667428 ISBN-számú könyvek

Összes könyv