Horváthné Lovas Márta: Német nyelvtan elmélet és gyakorlat – Új helyesírással

Horváthné Lovas Márta könyve: Német nyelvtan elmélet és gyakorlat - Új helyesírással | könyv borító

A könyv a német nyelvtan gyakorlati és elméleti megközelítésének egyfajta szimbiózisa szeretne lenni. Vagyis egyfelől példamondatokkal illusztrál, mondatfordításokkal gyakoroltat be bizonyos nyelvtani szerkezeteket, másfelől rövid, de kimerítő nyelvtani szabályismereteket is közvetít. Hasznos segédkönyve lehet bármely, forgalomban lévő – külföldi vagy honi kiadású -…

A Német nyelvtan elmélet és gyakorlat – Új helyesírással című könyv egy 2012-ban megjelent, 178 oldalból álló, Nyelvtan, Szótár, nyelvkönyv Német kategóriájú könyv, melyet Horváthné Lovas Márta írt és a Padlás Nyelviskola Könyvek adja ki a 9789638577962 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Horváthné Lovas Márta: Német nyelvtan elmélet és gyakorlat – Új helyesírással egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Horváthné Lovas Márta: Német nyelvtan elmélet és gyakorlat – Új helyesírással PDF, Német nyelvtan elmélet és gyakorlat – Új helyesírással PDF letöltés, Horváthné Lovas Márta: Német nyelvtan elmélet és gyakorlat – Új helyesírással ePUB, Német nyelvtan elmélet és gyakorlat – Új helyesírással ePUB letöltés, Horváthné Lovas Márta: Német nyelvtan elmélet és gyakorlat – Új helyesírással Mobi, Német nyelvtan elmélet és gyakorlat – Új helyesírással Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Horváthné Lovas Márta további könyvei

Padlás Nyelviskola Könyvek kiadó további könyvei

Nyelvtan, Szótár, nyelvkönyv Német kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

178 oldalas könyvek

9789638577962 ISBN-számú könyvek

Összes könyv