Husz Anikó: Német középszintű érettségi – Komplett írásbeli feladatok – A könyvhöz kazetta rendelhető NÉMET KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI KAZETTA címen

Husz Anikó, Péntek Bernadett könyve: Német középszintű érettségi - Komplett írásbeli feladatok - A könyvhöz kazetta rendelhető NÉMET KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI KAZETTA címen | könyv borító

Ez a kiadvány a kétszintű érettségi középszintjére készült; hiánypotló könyv. Olyan feladatsorokat állítottunk össze benne, amelyek megfelelnek a középszintű érettségi követelményeinek. Minden feladatsor három nagy részből áll: I. Olvasott szöveg értése, II. Nyelvhelyesség, III. Íráskészség. Ezeken a feladatokon kívül még “Hallott szöveg értési” gyakorlat …

A Német középszintű érettségi – Komplett írásbeli feladatok – A könyvhöz kazetta rendelhető NÉMET KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI KAZETTA címen című könyv egy 2013-ban megjelent, 176 oldalból álló, Felvételi, nyelvvizsga, Szótár, nyelvkönyv Német kategóriájú könyv, melyet Husz Anikó, Péntek Bernadett írt és a Nordwest 2002 adja ki a 9789632147956 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Husz Anikó, Péntek Bernadett: Német középszintű érettségi – Komplett írásbeli feladatok – A könyvhöz kazetta rendelhető NÉMET KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI KAZETTA címen egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Husz Anikó, Péntek Bernadett: Német középszintű érettségi – Komplett írásbeli feladatok – A könyvhöz kazetta rendelhető NÉMET KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI KAZETTA címen PDF, Német középszintű érettségi – Komplett írásbeli feladatok – A könyvhöz kazetta rendelhető NÉMET KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI KAZETTA címen PDF letöltés, Husz Anikó, Péntek Bernadett: Német középszintű érettségi – Komplett írásbeli feladatok – A könyvhöz kazetta rendelhető NÉMET KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI KAZETTA címen ePUB, Német középszintű érettségi – Komplett írásbeli feladatok – A könyvhöz kazetta rendelhető NÉMET KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI KAZETTA címen ePUB letöltés, Husz Anikó, Péntek Bernadett: Német középszintű érettségi – Komplett írásbeli feladatok – A könyvhöz kazetta rendelhető NÉMET KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI KAZETTA címen Mobi, Német középszintű érettségi – Komplett írásbeli feladatok – A könyvhöz kazetta rendelhető NÉMET KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI KAZETTA címen Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Husz Anikó, Péntek Bernadett további könyvei

Nordwest 2002 kiadó további könyvei

Felvételi, nyelvvizsga, Szótár, nyelvkönyv Német kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

176 oldalas könyvek

9789632147956 ISBN-számú könyvek

Összes könyv