Hutvágnerné Róth Éva: Gyakoroljunk az érettségire! – Közép- és emelt szintű feladatkörök magyarból megoldásokkal 2.

Hutvágnerné Róth Éva, Szücsné dr. Harkó Enikő könyve: Gyakoroljunk az érettségire! - Közép- és emelt szintű feladatkörök magyarból megoldásokkal 2. | könyv borító

A kiadvány a magyar nyelv- és irodalom érettségire való felkészülést segíti.

A Gyakoroljunk az érettségire! – Közép- és emelt szintű feladatkörök magyarból megoldásokkal 2. című könyv egy 2011-ban megjelent, 144 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Hutvágnerné Róth Éva, Szücsné dr. Harkó Enikő írt és a Krónika Nova Kiadó adja ki a 9786155205002 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hutvágnerné Róth Éva, Szücsné dr. Harkó Enikő: Gyakoroljunk az érettségire! – Közép- és emelt szintű feladatkörök magyarból megoldásokkal 2. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hutvágnerné Róth Éva, Szücsné dr. Harkó Enikő további könyvei

Krónika Nova Kiadó kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9786155205002 ISBN-számú könyvek

Összes könyv