Iben Dissing Sandahl: Fogd a kezem! – Hogyan védhetjük meg gyerekünket a stressztől és a szorongástól?

Iben Dissing Sandahl, Sarah Zobel könyve: Fogd a kezem! - Hogyan védhetjük meg gyerekünket a stressztől és a szorongástól? | könyv borító

A gyereknevelés nem a gyerekek “megjavításáról”, hanem a velük és az önmagunkkal való jó kapcsolatról szól. A gyerekeknél egyre gyakrabban és egyre korábban jelentkeznek a stressz okozta, sokszor megmagyarázhatatlannak tűnő testi tünetek. Ezeket nem könnyű felismerni, különösen, ha a szülők maguk is rohannak, feszültek és a saját problémáikkal küzdenek. Szülők…

A Fogd a kezem! – Hogyan védhetjük meg gyerekünket a stressztől és a szorongástól? című könyv egy 2019-ban megjelent, 230 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Iben Dissing Sandahl, Sarah Zobel írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633047750 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Iben Dissing Sandahl, Sarah Zobel: Fogd a kezem! – Hogyan védhetjük meg gyerekünket a stressztől és a szorongástól? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Iben Dissing Sandahl, Sarah Zobel: Fogd a kezem! – Hogyan védhetjük meg gyerekünket a stressztől és a szorongástól? PDF, Fogd a kezem! – Hogyan védhetjük meg gyerekünket a stressztől és a szorongástól? PDF letöltés, Iben Dissing Sandahl, Sarah Zobel: Fogd a kezem! – Hogyan védhetjük meg gyerekünket a stressztől és a szorongástól? ePUB, Fogd a kezem! – Hogyan védhetjük meg gyerekünket a stressztől és a szorongástól? ePUB letöltés, Iben Dissing Sandahl, Sarah Zobel: Fogd a kezem! – Hogyan védhetjük meg gyerekünket a stressztől és a szorongástól? Mobi, Fogd a kezem! – Hogyan védhetjük meg gyerekünket a stressztől és a szorongástól? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Iben Dissing Sandahl, Sarah Zobel további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

230 oldalas könyvek

9789633047750 ISBN-számú könyvek

Összes könyv