Ignácz Rózsa: Ünnepi férfiú – Szent László király regénye

Ignácz Rózsa könyve: Ünnepi férfiú - Szent László király regénye | könyv borító

Ignácz Rózsa könyve nem szokványos regény. Három részből áll. Az elsőben, A pillanatok tükrében a népi hagyomány által örökített Szent László alak jelenik meg. A káprázó időben a szent királyról a századok során kialakult véleményeket jeleníti meg a szerző. A Ma című részben huszadik századi különféle írásokban, kalendáriumokban, levelekben megjelenő emb…

A Ünnepi férfiú – Szent László király regénye című könyv egy 2019-ban megjelent, ISBN: 9789638911469 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Ignácz Rózsa írt és a Széphalom Könyvműhely adja ki a 9789638911469 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ignácz Rózsa: Ünnepi férfiú – Szent László király regénye egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ignácz Rózsa: Ünnepi férfiú – Szent László király regénye PDF, Ünnepi férfiú – Szent László király regénye PDF letöltés, Ignácz Rózsa: Ünnepi férfiú – Szent László király regénye ePUB, Ünnepi férfiú – Szent László király regénye ePUB letöltés, Ignácz Rózsa: Ünnepi férfiú – Szent László király regénye Mobi, Ünnepi férfiú – Szent László király regénye Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ignácz Rózsa további könyvei

Széphalom Könyvműhely kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789638911469 oldalas könyvek

9789638911469 ISBN-számú könyvek

Összes könyv