Ina May Gaskin: Útmutató szoptatáshoz

Ina May Gaskin könyve: Útmutató szoptatáshoz | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Ina May Gaskin, az Útmutató szüléshez nagy sikerű szerzője ezúttal a szoptatásról írt lebilincselően érdekes könyvet. A szerző ismét széles körű és gazdag ismeretanyaggal közelít a témához, és miközben hatékonyan átadja a szoptatási ismereteket és technikákat egy olyan szemléletet is igyekszik kialakítani, amely a természetes anyai készségeket bátorítja és er…

A Útmutató szoptatáshoz című könyv egy 2010-ban megjelent, 260 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Kisbabák és kismamák kategóriájú könyv, melyet Ina May Gaskin írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9789639971042 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ina May Gaskin: Útmutató szoptatáshoz egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ina May Gaskin: Útmutató szoptatáshoz PDF, Útmutató szoptatáshoz PDF letöltés, Ina May Gaskin: Útmutató szoptatáshoz ePUB, Útmutató szoptatáshoz ePUB letöltés, Ina May Gaskin: Útmutató szoptatáshoz Mobi, Útmutató szoptatáshoz Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ina May Gaskin további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Kisbabák és kismamák kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

260 oldalas könyvek

9789639971042 ISBN-számú könyvek

Összes könyv