India Desjardins: Amélie zűrös élete – Nyári bonyodalmak

India Desjardins könyve: Amélie zűrös élete - Nyári bonyodalmak | könyv borító

Bolognai Nagydíjjal kitüntetett írótól!Amikor azt hiszed, több viszontagság már nem jöhet…Nem sokkal a tizenötödik szülinapja előtt Amélie szentül megfogadja, hogy ezentúl érettebb, megfontoltabb lesz.Mit számít, hogy Nicolas szakított vele, hogy a suliban mélyrepülésbe kezdtek a jegyei, hogy az anyukája nyáron Franciaországba utazik az új (gyaníthatóan ördögi) ba…

A Amélie zűrös élete – Nyári bonyodalmak című könyv egy 2017-ban megjelent, 280 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet India Desjardins írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789633999851 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a India Desjardins: Amélie zűrös élete – Nyári bonyodalmak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: India Desjardins: Amélie zűrös élete – Nyári bonyodalmak PDF, Amélie zűrös élete – Nyári bonyodalmak PDF letöltés, India Desjardins: Amélie zűrös élete – Nyári bonyodalmak ePUB, Amélie zűrös élete – Nyári bonyodalmak ePUB letöltés, India Desjardins: Amélie zűrös élete – Nyári bonyodalmak Mobi, Amélie zűrös élete – Nyári bonyodalmak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

India Desjardins további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

280 oldalas könyvek

9789633999851 ISBN-számú könyvek

Összes könyv