Ingrid Moras: Mozaikozás

Ingrid Moras könyve: Mozaikozás | könyv borító

“Utolért bennünket a mozaikláz? A kereskedelemben különféle mozaikok kaphatók, varázslatos színekben. Mozaikvágóval olyan könnyen formára vághatók, mint a papír, és szinte bármilyen felület díszíthető velük. A könyvben olyan modelleket gyűjtöttünk össze, amelyek egyrészt díszíthetik a lakást, másrészt kedves, hasznos ajándékok lehetnek. A teraszt hangulatossá …

A Mozaikozás című könyv egy 2008-ban megjelent, 32 oldalból álló, Belsőépítészet, lakberendezés, Hobbi, Kert és lakás, Kreatív hobbi, Otthon, lakberendezés kategóriájú könyv, melyet Ingrid Moras írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632780160 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ingrid Moras: Mozaikozás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ingrid Moras: Mozaikozás PDF, Mozaikozás PDF letöltés, Ingrid Moras: Mozaikozás ePUB, Mozaikozás ePUB letöltés, Ingrid Moras: Mozaikozás Mobi, Mozaikozás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ingrid Moras további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Belsőépítészet, lakberendezés, Hobbi, Kert és lakás, Kreatív hobbi, Otthon, lakberendezés kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789632780160 ISBN-számú könyvek

Összes könyv