Irina Oszipova (Szerk.): Orosz-magyar, Magyar-orosz gyerekszótár

Irina Oszipova (Szerk.) könyve: Orosz-magyar, Magyar-orosz gyerekszótár | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

12 éves, kezdő nyelvtanuló gyerekeknek készült, általános iskolai tanárok és pedagógiai szakértők bevonásával- egy kötetben mindkét irányt tartalmazza- a gyerekek teljes szókincsét lefedi az irányonként több mint 3000 címszó és több mint 5000 példa és kifejezés- a szerző, Irina Oszipova, az ELTE tanára, az orosz mint idegen nyelv területen elismert tankönyvíró- …

A Orosz-magyar, Magyar-orosz gyerekszótár című könyv egy 2016-ban megjelent, 520 oldalból álló, Orosz, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyv, melyet Irina Oszipova (Szerk.) írt és a Grimm Könyvkiadó adja ki a 9789639954892 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Irina Oszipova (Szerk.): Orosz-magyar, Magyar-orosz gyerekszótár egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Irina Oszipova (Szerk.): Orosz-magyar, Magyar-orosz gyerekszótár PDF, Orosz-magyar, Magyar-orosz gyerekszótár PDF letöltés, Irina Oszipova (Szerk.): Orosz-magyar, Magyar-orosz gyerekszótár ePUB, Orosz-magyar, Magyar-orosz gyerekszótár ePUB letöltés, Irina Oszipova (Szerk.): Orosz-magyar, Magyar-orosz gyerekszótár Mobi, Orosz-magyar, Magyar-orosz gyerekszótár Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Irina Oszipova (Szerk.) további könyvei

Grimm Könyvkiadó kiadó további könyvei

Orosz, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

520 oldalas könyvek

9789639954892 ISBN-számú könyvek

Összes könyv