Izland – Lingea felfedező

könyve: Izland - Lingea felfedező | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

16 szigetjáró útvonal, melyek során tökéletesen megismerhetjük Izlandot. Fedezzük fel a szigetet, mely tüzes és jeges, fenyegető és csábító is egyben. Izland zord és kopár, mégis gyönyörű; hallhatunk itt jégmorajlásokat és tanúi lehetünk lávakitöréseknek is; fővárosa pedig annak ellenére, hogy kicsi, különleges, sokrétű kultúrával várja a látogatókat. Fed…

A Izland – Lingea felfedező című könyv egy 2019-ban megjelent, ISBN: 9786155663888 oldalból álló, Európa, Országok, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet írt és a LINGEA adja ki a 9786155663888 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Izland – Lingea felfedező egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Izland – Lingea felfedező PDF, Izland – Lingea felfedező PDF letöltés, : Izland – Lingea felfedező ePUB, Izland – Lingea felfedező ePUB letöltés, : Izland – Lingea felfedező Mobi, Izland – Lingea felfedező Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

LINGEA kiadó további könyvei

Európa, Országok, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

ISBN: 9786155663888 oldalas könyvek

9786155663888 ISBN-számú könyvek

Összes könyv