J vagy Ly

könyve: J vagy Ly | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Tanulj játszva sorozatunk azoknak a kisiskolásoknak készült, akik már elsajátították az olvasás, írás, számolás alapjait. A foglalkoztatókban olyan feladatokat gyűjtöttünk össze, amelyek alkalmasak arra, hogy a gyermekek gyakorolhassák a már megszerzett tudásukat. Mindezt nem szigorúan iskolai formulákkal, hanem kissé játékosan, hogy vidámabban fejleszthessék tudásuka…

A J vagy Ly című könyv egy 2019-ban megjelent, 24 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Elektra Kiadóház Bt adja ki a 9789639892545 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : J vagy Ly egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : J vagy Ly PDF, J vagy Ly PDF letöltés, : J vagy Ly ePUB, J vagy Ly ePUB letöltés, : J vagy Ly Mobi, J vagy Ly Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Elektra Kiadóház Bt kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9789639892545 ISBN-számú könyvek

Összes könyv