Jack Altman: München – Berlitz zsebkönyv

Jack Altman könyve: München - Berlitz zsebkönyv | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

2006 áprilisában indítja útjára a Kossuth Kiadó a Berlitz útikönyvek zsebkalauzait. A valóban zsebben hordható útikönyvek egy-egy ország vagy város bebarangolásában segítik az utazót. A kisméretű, színes fotókkal illusztrált, praktikus kötetek rövid történelmi áttekintés után bemutatják az adott ország vagy város legfontosabb látnivalóit, nevezetességeit. Minde…

A München – Berlitz zsebkönyv című könyv egy 2006-ban megjelent, 144 oldalból álló, Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Jack Altman írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630948999 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jack Altman: München – Berlitz zsebkönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jack Altman: München – Berlitz zsebkönyv PDF, München – Berlitz zsebkönyv PDF letöltés, Jack Altman: München – Berlitz zsebkönyv ePUB, München – Berlitz zsebkönyv ePUB letöltés, Jack Altman: München – Berlitz zsebkönyv Mobi, München – Berlitz zsebkönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jack Altman további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789630948999 ISBN-számú könyvek

Összes könyv