Jack Jackson (szerk.): A világ legnagyszerűbb hegyi túrái

Jack Jackson (szerk.) könyve: A világ legnagyszerűbb hegyi túrái | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A könyv 20 rögös és izgalmas hosszútávú túrát mutat be, amelyek a föld hat kontinensének távoli vidékein, gyalogszerrel teljesíthetőek. A könyvet több, mint 200 lelkesítő fénykép egészíti ki. Minden túra mellé egy tényeket összegző, felvilágosító keret tartozik. Itt lényeges információk és egy térkép található, amelyen végigkövethetjük a túra útvonalát…

A A világ legnagyszerűbb hegyi túrái című könyv egy 2006-ban megjelent, 160 oldalból álló, Sport, Túrázás, hegymászás kategóriájú könyv, melyet Jack Jackson (szerk.) írt és a Booklands 2000 Kft. adja ki a 9789639613188 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jack Jackson (szerk.): A világ legnagyszerűbb hegyi túrái egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jack Jackson (szerk.): A világ legnagyszerűbb hegyi túrái PDF, A világ legnagyszerűbb hegyi túrái PDF letöltés, Jack Jackson (szerk.): A világ legnagyszerűbb hegyi túrái ePUB, A világ legnagyszerűbb hegyi túrái ePUB letöltés, Jack Jackson (szerk.): A világ legnagyszerűbb hegyi túrái Mobi, A világ legnagyszerűbb hegyi túrái Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jack Jackson (szerk.) további könyvei

Booklands 2000 Kft. kiadó további könyvei

Sport, Túrázás, hegymászás kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9789639613188 ISBN-számú könyvek

Összes könyv