Jacqui Lynas: Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! – Szívesen – finomat!

Jacqui Lynas, Paul Gayler könyve: Szívbarát receptek - Szívesen - finomat! - Szívesen - finomat! | könyv borító

Nem is olyan régen az egészséges táplálkozás fogalma még egyet jelentett az önmegtartóztatással, a megvonással és az unalmas ételekkel. E könyvből megtanulhatjuk, hogyan táplálkozzunk okosan, a szívünk egészségét is szem előtt tartva, és legfőképpen azt, hogy ma már nem kell választanunk az egészség és a jó ételek között. A praktikus táplálkozási, főzéstech…

A Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! – Szívesen – finomat! című könyv egy 2009-ban megjelent, 160 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Jacqui Lynas, Paul Gayler írt és a Zafír Press adja ki a 9789638827531 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jacqui Lynas, Paul Gayler: Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! – Szívesen – finomat! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jacqui Lynas, Paul Gayler: Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! – Szívesen – finomat! PDF, Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! – Szívesen – finomat! PDF letöltés, Jacqui Lynas, Paul Gayler: Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! – Szívesen – finomat! ePUB, Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! – Szívesen – finomat! ePUB letöltés, Jacqui Lynas, Paul Gayler: Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! – Szívesen – finomat! Mobi, Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! – Szívesen – finomat! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jacqui Lynas, Paul Gayler további könyvei

Zafír Press kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9789638827531 ISBN-számú könyvek

Összes könyv