Jakob Glatz: Egy magyar ember őszinte megjegyzései hazájáról néhány magyar vidéken tett utazása során

Jakob Glatz könyve: Egy magyar ember őszinte megjegyzései hazájáról néhány magyar vidéken tett utazása során | könyv borító

“Ezeket az észrevételeket tulajdonképpen egy német folyóiratnak szántam. A munka során azonban számuk és terjedelmük olyannyira bővült, hogy első rendeltetésüknek méltán nem felelhettek meg. Jelenleg számomra az tűnt üdvösebbnek, hogy néhány Magyarországról szóló történelmi híradás egyszerű közlése helyett inkább pragmatikusan kezeljem az anyagot, és egyik s m…

A Egy magyar ember őszinte megjegyzései hazájáról néhány magyar vidéken tett utazása során című könyv egy 2013-ban megjelent, 260 oldalból álló, Utazás, Útleírások kategóriájú könyv, melyet Jakob Glatz írt és a Balassi Kiadó adja ki a 9789635068944 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jakob Glatz: Egy magyar ember őszinte megjegyzései hazájáról néhány magyar vidéken tett utazása során egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jakob Glatz: Egy magyar ember őszinte megjegyzései hazájáról néhány magyar vidéken tett utazása során PDF, Egy magyar ember őszinte megjegyzései hazájáról néhány magyar vidéken tett utazása során PDF letöltés, Jakob Glatz: Egy magyar ember őszinte megjegyzései hazájáról néhány magyar vidéken tett utazása során ePUB, Egy magyar ember őszinte megjegyzései hazájáról néhány magyar vidéken tett utazása során ePUB letöltés, Jakob Glatz: Egy magyar ember őszinte megjegyzései hazájáról néhány magyar vidéken tett utazása során Mobi, Egy magyar ember őszinte megjegyzései hazájáról néhány magyar vidéken tett utazása során Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jakob Glatz további könyvei

Balassi Kiadó kiadó további könyvei

Utazás, Útleírások kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

260 oldalas könyvek

9789635068944 ISBN-számú könyvek

Összes könyv