James Beckinsale: Triatlon – Edzés és versenyzés – Hogyan legyél gyorsabb, erősebb, technikásabb?

James Beckinsale könyve: Triatlon - Edzés és versenyzés - Hogyan legyél gyorsabb, erősebb, technikásabb? | könyv borító

Az első sprinttávú triatlonversenyedre vagy éppen az Ironmanre készülsz? James Beckinsale olimpiai triatlonedző kézikönyve az edzés és a versenyfelkészülés legapróbb részleteire is kitérő kézikönyvünk átfogó segédanyagként szolgál minden triatlonosnak.INDULJ EL! Kezdd el az alapozást, figyelj a kiegyensúlyozott táplálkozásra, kövesd a céljaidhoz igazított edzést…

A Triatlon – Edzés és versenyzés – Hogyan legyél gyorsabb, erősebb, technikásabb? című könyv egy 2018-ban megjelent, 168 oldalból álló, Atlétika, Sport kategóriájú könyv, melyet James Beckinsale írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633046005 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a James Beckinsale: Triatlon – Edzés és versenyzés – Hogyan legyél gyorsabb, erősebb, technikásabb? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: James Beckinsale: Triatlon – Edzés és versenyzés – Hogyan legyél gyorsabb, erősebb, technikásabb? PDF, Triatlon – Edzés és versenyzés – Hogyan legyél gyorsabb, erősebb, technikásabb? PDF letöltés, James Beckinsale: Triatlon – Edzés és versenyzés – Hogyan legyél gyorsabb, erősebb, technikásabb? ePUB, Triatlon – Edzés és versenyzés – Hogyan legyél gyorsabb, erősebb, technikásabb? ePUB letöltés, James Beckinsale: Triatlon – Edzés és versenyzés – Hogyan legyél gyorsabb, erősebb, technikásabb? Mobi, Triatlon – Edzés és versenyzés – Hogyan legyél gyorsabb, erősebb, technikásabb? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

James Beckinsale további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Atlétika, Sport kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9789633046005 ISBN-számú könyvek

Összes könyv