James W. Goll: A próféta – Egy életadó prófétai kultúra létrehozása és fenntartása

James W. Goll könyve: A próféta - Egy életadó prófétai kultúra létrehozása és fenntartása | könyv borító

Világunk jelenlegi, felbolydult állapotában nagy szükség van a tiszta, világos útmutatásra és vezetésre. James W. Goll a prófétai szolgálat egészséges bibliai kereteit bontja ki számunkra, őszinte meglátásaiból és sokéves tapasztalatából merítve. Nyíltan fejti ki azt a gyakorlatias szellemi dinamikát, ami egy próféta életében működik. Ez a hiteles könyv érthető…

A A próféta – Egy életadó prófétai kultúra létrehozása és fenntartása című könyv egy 2020-ban megjelent, 256 oldalból álló, Kereszténység, Vallás kategóriájú könyv, melyet James W. Goll írt és a Immanuel Alapítvány adja ki a 9786156017109 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a James W. Goll: A próféta – Egy életadó prófétai kultúra létrehozása és fenntartása egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: James W. Goll: A próféta – Egy életadó prófétai kultúra létrehozása és fenntartása PDF, A próféta – Egy életadó prófétai kultúra létrehozása és fenntartása PDF letöltés, James W. Goll: A próféta – Egy életadó prófétai kultúra létrehozása és fenntartása ePUB, A próféta – Egy életadó prófétai kultúra létrehozása és fenntartása ePUB letöltés, James W. Goll: A próféta – Egy életadó prófétai kultúra létrehozása és fenntartása Mobi, A próféta – Egy életadó prófétai kultúra létrehozása és fenntartása Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

James W. Goll további könyvei

Immanuel Alapítvány kiadó további könyvei

Kereszténység, Vallás kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

256 oldalas könyvek

9786156017109 ISBN-számú könyvek

Összes könyv