Jamie Vardy: A semmiből – Az én történetem

Jamie Vardy, Stuart James könyve: A semmiből - Az én történetem | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A futballban néha a lehetetlen is megtörténik – ez lehet a mottója ennek az őszinte szavakkal elmondott történetnek a fiúról, aki a semmiből indulva a csúcsra jutott.Egy hétköznapi angol srác, Jamie Vardy a futballvilág egyik legvalószínűtlenebb hőse lett. Pedig pár évvel ezelőtt még semmi jel nem utalt erre. Amikor tinédzser korában elbocsátotta a kedvenc csapata, Jamie…

A A semmiből – Az én történetem című könyv egy 2017-ban megjelent, 291 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Jamie Vardy, Stuart James írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634063506 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jamie Vardy, Stuart James: A semmiből – Az én történetem egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jamie Vardy, Stuart James: A semmiből – Az én történetem PDF, A semmiből – Az én történetem PDF letöltés, Jamie Vardy, Stuart James: A semmiből – Az én történetem ePUB, A semmiből – Az én történetem ePUB letöltés, Jamie Vardy, Stuart James: A semmiből – Az én történetem Mobi, A semmiből – Az én történetem Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jamie Vardy, Stuart James további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

291 oldalas könyvek

9789634063506 ISBN-számú könyvek

Összes könyv