Janikovszky Éva: Kire ütött ez a gyerek?

Janikovszky Éva könyve: Kire ütött ez a gyerek? | könyv borító

Szeretjük ezeket a könyveket, mert felkészítik a szülőket a mindennapi kihívásokra, és segítik a gyermekeket saját problémáik jobb megértésében.

A Kire ütött ez a gyerek? című könyv egy 2009-ban megjelent, 54 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Janikovszky Éva írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789631186093 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Janikovszky Éva: Kire ütött ez a gyerek? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Janikovszky Éva: Kire ütött ez a gyerek? PDF, Kire ütött ez a gyerek? PDF letöltés, Janikovszky Éva: Kire ütött ez a gyerek? ePUB, Kire ütött ez a gyerek? ePUB letöltés, Janikovszky Éva: Kire ütött ez a gyerek? Mobi, Kire ütött ez a gyerek? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Janikovszky Éva további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

54 oldalas könyvek

9789631186093 ISBN-számú könyvek

Összes könyv