Janja Grossmann: Arcfestés

Janja Grossmann könyve: Arcfestés | könyv borító

Cím:

Kiadó:

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A könyvben olyan arcfestéseket gyűjtöttünk össze, amelyekkel kedvére fintoroghat, játszhat a gyerek. Egyes mintáknál a kézre is kerül festés, hogy még játékosabb legyen a megjelenés.Azért, hogy a siker ne maradjon el, a festéseket lépésről lépésre bemutatjuk.A tartalomból:Anyagok, eszközök és technikákMókás sminkekCicamicaCsillám-villám pegazusTáncoló-pancsoló …

A Arcfestés című könyv egy 2015-ban megjelent, 32 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Janja Grossmann írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784007 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Janja Grossmann: Arcfestés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Janja Grossmann: Arcfestés PDF, Arcfestés PDF letöltés, Janja Grossmann: Arcfestés ePUB, Arcfestés ePUB letöltés, Janja Grossmann: Arcfestés Mobi, Arcfestés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Janja Grossmann további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789632784007 ISBN-számú könyvek

Összes könyv