Járosi Péter: Sárkányhajósport 1+21 éve

Járosi Péter könyve: Sárkányhajósport 1+21 éve | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A több évszázados hagyományok ellenére az első nemzetközi sárkányhajó versenyt csak 1976-ban rendezték meg Hong Kongban. Innentől számítva beszélhetünk sárkányhajó sportról, a modern sárkányhajózás kezdetéről. Azóta a mai napig minden évben megrendezik a Hong Kongi Nemzetközi Sárkányhajó Versenyt.40 évvel az első hong kongi versenyt követően elmondhatjuk, a mod…

A Sárkányhajósport 1+21 éve című könyv egy 2019-ban megjelent, 232 oldalból álló, Sport, Vízisportok kategóriájú könyv, melyet Járosi Péter írt és a Magyar Sárkányhajósport Szövetség adja ki a 9786150066967 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Járosi Péter: Sárkányhajósport 1+21 éve egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Járosi Péter: Sárkányhajósport 1+21 éve PDF, Sárkányhajósport 1+21 éve PDF letöltés, Járosi Péter: Sárkányhajósport 1+21 éve ePUB, Sárkányhajósport 1+21 éve ePUB letöltés, Járosi Péter: Sárkányhajósport 1+21 éve Mobi, Sárkányhajósport 1+21 éve Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Járosi Péter további könyvei

Magyar Sárkányhajósport Szövetség kiadó további könyvei

Sport, Vízisportok kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

232 oldalas könyvek

9786150066967 ISBN-számú könyvek

Összes könyv