Játékos ujjlenyomatok – Egyszerű minták

könyve: Játékos ujjlenyomatok - Egyszerű minták | könyv borító

Ujjbegyedet vízfestékbe mártva kedvedre pöttyözhetsz, majd a foltokat szuper rajzokká alakíthatod át. Nem kell hozzá rajztudás, lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz néhány egyszerű vonallal cuki kis állatokat vagy fantasztikus járműveket.

A Játékos ujjlenyomatok – Egyszerű minták című könyv egy 2019-ban megjelent, 16 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Pannon-Literatúra Kft. adja ki a 9789634591207 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Játékos ujjlenyomatok – Egyszerű minták egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Játékos ujjlenyomatok – Egyszerű minták PDF, Játékos ujjlenyomatok – Egyszerű minták PDF letöltés, : Játékos ujjlenyomatok – Egyszerű minták ePUB, Játékos ujjlenyomatok – Egyszerű minták ePUB letöltés, : Játékos ujjlenyomatok – Egyszerű minták Mobi, Játékos ujjlenyomatok – Egyszerű minták Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Pannon-Literatúra Kft. kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

16 oldalas könyvek

9789634591207 ISBN-számú könyvek

Összes könyv