Jenei Imre: Triggerek, tárolt eljárások és függvények alkalmazása MySQL-ben

Jenei Imre könyve: Triggerek, tárolt eljárások és függvények alkalmazása MySQL-ben | könyv borító

Tartalomjegyzék: A MySQL telepítése – A MySQL adatbázis­kezelő elméleti alapjai – Sportolók adatait nyilvántartó adatbázis elkészítése – Delphi alkalmazások készítése – Webalkalmazások készítése – C# alkalmazások készítése

A Triggerek, tárolt eljárások és függvények alkalmazása MySQL-ben című könyv egy 2008-ban megjelent, 206 oldalból álló, Főiskola, egyetem, Informatika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Jenei Imre írt és a Ad Librum Kiadó adja ki a 9789639888333 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jenei Imre: Triggerek, tárolt eljárások és függvények alkalmazása MySQL-ben egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jenei Imre: Triggerek, tárolt eljárások és függvények alkalmazása MySQL-ben PDF, Triggerek, tárolt eljárások és függvények alkalmazása MySQL-ben PDF letöltés, Jenei Imre: Triggerek, tárolt eljárások és függvények alkalmazása MySQL-ben ePUB, Triggerek, tárolt eljárások és függvények alkalmazása MySQL-ben ePUB letöltés, Jenei Imre: Triggerek, tárolt eljárások és függvények alkalmazása MySQL-ben Mobi, Triggerek, tárolt eljárások és függvények alkalmazása MySQL-ben Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jenei Imre további könyvei

Ad Librum Kiadó kiadó további könyvei

Főiskola, egyetem, Informatika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

206 oldalas könyvek

9789639888333 ISBN-számú könyvek

Összes könyv