Jessica Nightingale: Kalandozások a világ csodáinak titokzatos világában

Jessica Nightingale könyve: Kalandozások a világ csodáinak titokzatos világában | könyv borító

Mikor és hol épültek a világ első felhőkarcolói? Hol készült el az ókori világ egyik legnagyobb kolosszeuma? A ma éhínségeiről híres Szahel-övezetben is volt trópusi gazdagság? Hol is látható Skócia kicsinyített mása? Hol építkeztek kőből, fa helyett? Merre is lehetett a legendás Karthágó? És hogyan gondolkoztak a világról, annak teremtéséről a máig létező …

A Kalandozások a világ csodáinak titokzatos világában című könyv egy 2005-ban megjelent, 48 oldalból álló, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Jessica Nightingale írt és a Titán Computer Kft. adja ki a 9789638674333 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jessica Nightingale: Kalandozások a világ csodáinak titokzatos világában egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jessica Nightingale: Kalandozások a világ csodáinak titokzatos világában PDF, Kalandozások a világ csodáinak titokzatos világában PDF letöltés, Jessica Nightingale: Kalandozások a világ csodáinak titokzatos világában ePUB, Kalandozások a világ csodáinak titokzatos világában ePUB letöltés, Jessica Nightingale: Kalandozások a világ csodáinak titokzatos világában Mobi, Kalandozások a világ csodáinak titokzatos világában Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jessica Nightingale további könyvei

Titán Computer Kft. kiadó további könyvei

Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2005-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789638674333 ISBN-számú könyvek

Összes könyv