Jesús Carrasco: A föld, amelyen állunk

Jesús Carrasco könyve: A föld, amelyen állunk | könyv borító

Ebben a fiktív történelmi kulisszák között játszódó regényben a huszadik század elején Spanyolországot minden idők leghatalmasabb európai birodalmához csatolták. A “pacifikációt” követően az ország elfoglalásában kimagasló szerepet játszó fővezérek egy békés falucskában telepedhettek le. Eva Holman, az egykor számos hőstettet végrehajtó ezredes feleségeként …

A A föld, amelyen állunk című könyv egy 2019-ban megjelent, 218 oldalból álló, Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Jesús Carrasco írt és a Typotex Kiadó adja ki a 9789634930273 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jesús Carrasco: A föld, amelyen állunk egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jesús Carrasco további könyvei

Typotex Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

218 oldalas könyvek

9789634930273 ISBN-számú könyvek

Összes könyv